The Purest Air logo black
DiscoverMuonio square logo

ACT PURE!

Toimenpiteet

“Täällä White Adventurella haluamme kannustaa ihmisiä ja organisaatioita kiertotalouteen. Pyrimme hankkimaan kalustomme käytettynä ja varusteemme ovat vuokrattavissa kaikille, kun ne eivät ole käytössä retkillämme”

Johanna Mikkola, perustaja – WHITE ADVENTURE

“Rakensimme kiinteistölle pienen vesitornin. Tämän vuoksi meidän ei tarvitse käyttää polttomoottorigeneraattoriamme niin usein pumppaamaan vettä porakaivostamme. Tämä vähentää päästöjä ja meluhaittaa”

Rauno Virta, omistaja – ELÄMYSVIRTA – FLOW OF EXPERIENCE

“Yrityksemme keskittyy nyt löytämään ekologisempia pakkausmateriaaleja, jotka sopivat tarpeisiimme. Kehitämme myös jatkuvasti tuotantoprosessejamme kestävämmiksi, esimerkiksi energiatehokkaimmiksi.”

Kyllikki Kurki, hallituksen puheenjohtaja – MUONION LUOTU

“Organisaatiomme on ollut alusta asti tiiviisti mukana Puhtaan ilman -projektissa. Hankkeiden tulosten ja sen materiaalin säilyttäminen omien järjestelmien kautta on luonnollista jatkoa.

Alueellisena organisaationa pystymme tukemaan ja kommunikoimaan yhdessä Puhtaan ilman -elämyksiä tarjoavien organisaatioiden kanssa.”

Laura Hokajärvi, matkailupäällikkö – DISCOVER MUONIO

“Koska meillä on Muoniossa ja Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa maailman puhtain ilma, meidän alueen eri toimijoiden pitäisi pystyä välittämään yhtenäinen viesti vastuullisuudesta asiakkaillemme sekä sanoin että teoin.

Metsähallituksen Luontopalvelussa olemme pienentäneet hiilijalanjälkeä omassa toiminnassamme mm. siirtymällä öljylämmityksestä maalämpöön kansallispuiston kunnossapitotukikohdissa ja luontokeskuksissa, sekä asentamalla aurinkopaneeleja tuottamaan uusiutuvaa energiaa.”

Joel Erkkonen, kehityspäällikkö – METSÄHALLITUS, PARKS & WILDLIFE FINLAND

 

“Ilmatieteen laitos tuottaa luotettavaa tietoa ilmastonmuutoksesta ja ilmanlaadusta.

Haluamme käyttää tuottamaamme tutkimustietoa ja osaamistamme monin tavoin kansalaisten ja yhteiskunnan hyödyksi.”

Antti Hyvärinen, aerosolit ja ilmasto- ryhmän päällikkö –
FINNISH METEROLOGICAL INSTITUTE

“Arvostuksemme luontoa kohtaan on erittäin vahva ja pyrimme ottamaan sen huomioon jokaisessa toiminnassa, päätöksessä ja viestinnässä.

Puhdas ja raikas ilma, puhtaasta luonnosta kerätyt tuotteet, kuten villiyrtit, marjat ja sienet, sekä kirkkaat vedet ovat voimavara ja ylpeyden lähde, jota tulee kunnioittaa ja jonka säilyttämiseksi meidän jokaisen tulee tehdä työtä.”

Kaisa Salo, perustaja – PUROPURO 

Share This