Kohta Coworking etätyöskentelytilat Muonioon

Kohta Coworking Oy on avannut uuden etätyötilan Muonioon 1.7.2023. Muonion matkailuneuvonnan tiloihin avautuneessa toimipisteessä on asiakkaiden käytössä kolme työpistettä säädettävine pöytineen, erillisiä näyttöjä, nopea nettiyhteys sekä kahvia ja teetä. Muonion monipuoliset palvelut ja ulkoilumaastot löytyvät naapurustosta.

Uusi etätyötila on toteutettu yhteistyössä Luoteis-Lapin Matkailuyhdistyksen, Muonion kunnan ja Tunturi-Lapin Kehityksen kanssa. ”Etätyötilat ovat nykyaikaa ja tuovat lisäarvoa matkailijoille sekä Muoniolle matkailukuntana ja mahdollistavat matkailijoiden viipymien pidentämisen” kertoo Luoteis-Lapin Matkailuyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Laura Hokajärvi. ”Toivotaan, että myös paikalliset ja vapaa-ajan asukkaat löytävät Kohtan työskentelytilat” toteaa puolestaan Muonion vt. kehittämispäällikkö Kaisa Kylä-Kaila. ”Seutukunnan vetovoimaisuuden kannalta etätyön ja Kohtan laajentuminen Muonioon on upea vetovoimatekijä etätyökohdetta etsivien keskuudessa” täydentää Tunturi-Lapin Kehityksen toiminnanjohtaja Veli-Matti Hettula.

Työtilan voi varata helposti itselleen päiväksi Kohtan nettisivuilta (www.kohtacoworking.com). Asiakkuus ei vaadi rekisteröitymistä tai jäsenyyttä. Tilaan voi ostaa myös viikko- tai kuukausipassin. Lisäksi Kohtan 10 kerran kortit toimivat kaikissa Kohtan tiloissa, joita löytyy tällä hetkellä Äkäslompolon lisäksi myös Ylläsjärveltä. Muonion uusi toimipiste on väliaikainen pop-up-tila, jonka avulla kartoitetaan etätyötilojen kysyntää Muoniossa.

Kohtan tavoitteena on saattaa Tunturi-Lapissa asuvia eri alojen osaajia yhteen sekä osaltaan edistää matkailijoiden pidempiä viipymiä ympäri vuoden tarjoamalla mukavat ja tehokkaat tilat työskentelyyn.

Lisätietoja Kohta Coworking toiminnasta antavat yrittäjät Heidi Siira ja Paula Tommila. Yhteydenotot sähköpostitse info@kohtacoworking.com tai puhelimitse 040 041 7747.

LUE MYÖS