Utkujärven Majat

Utkujärven Majat keskellä kauneinta Lappia
Verkkosivut

Utkujärven Majat

Utkujärven Majat, noin 10 kilometriä Muonion keskustasta pohjoiseen, tarjoaa majoitusta, koulutus- ja juhlatiloja, virkistäytymistä ja voimaa luonnosta niin ryhmille kuin yksittäisille kävijöille. Voit vaeltaa, hiihtää, kalastaa tai keskittyä pelkästään saunomiseen.

Utkujärven Majat on ihanteellinen kohde suuriin ja pieniin majoitustarpeisiin. Koe aito Lappi Utkujärven majoilla. Majat on oivallinen paikka rauhoittua ja saada uusia elämyksiä, joiden avulla jaksaa taas puurtaa arjessa.

50-vuotisjuhlat, illanvietto, juhlatila. Kaveriporukan mökkiviikonloppu, rippikoulu, leirikoulu, kirjoitusretriitti. Tyttöjen ilta – sauna ja palju, lapsiperheen rentoutuspaikka, tunturivaellus ja loppulepo. Utku taipuu moneen. Täällä on pidetty syntymäpäiviä, lastenleirejä, ideointiviikonloppuja ja kursseja.

Utkulla voi järjestää unelmahäät metsän keskellä ja majoittua yöksi tunnelmalliseen aittaan tai polttariporukka voi tulla paistamaan makkaraa kotaan ja pulahtaa sitten kylpytynnyriin. Perhe voi tehdä täällä pysähdyksen matkalla Jäämerelle tai viettää tunnelmallisen joulun syvien lumihankien saartamana.

Utkujärven Majat
Kilpisjärventie 948
99310 Ylimuonio

Kuvagalleria