Torassieppi Eco Reindeer Resort

harriniva.fi

Torassieppi Eco Reindeer Resort

Torassieppi Eco Reindeer Resortista löydät mökkikylän, caravan parkin, luomu- ja lähiruokaravintolan, porotilan museoineen, huskytarhan, talvella Winter Village -lumihotellin ja ravintolan sekä Aurora Dome -luksusteltat. Porotilallamme on takanaan perinteikäs ja pitkä historia vuodesta 1847 lähtien.

Jos puhdas luonto, puhdas ruoka ja luonnon ihmeet ovat lähellä sydäntäsi, on Torassieppi kohteesi niin kesällä, kuin talvellakin. Retkeilyreitit lähtevät suoraan pihapiiristä, ravintolapalvelut ovat käytössäsi päivittäin ja porotilalla sekä huskytarhalla on mukava käydä tutustumassa eläimiin. Sijainti Torassieppijärven rannalla mahdollistaa retket kirkkailla vesillä esim. melontaretkillämme. Tarjolla monipuolisia ohjelmapalveluja.

Ravintola Torassieppi

Torassiepin 40-paikkainen ravintola ei tarjoile á la carte annoksia, vaan viikoittain kiertävää ruokalistaa, joka edustaa perinteistä suomalaista ruokakulttuuria modernilla twistillä. Ravintola keskittyy tarjoilemaan luomu- ja lähiruokaa, jonka peruselementteinä käytetään poronlihaa, lähijärvien kalaa, marjoja sekä sieniä.

Torassiepillä on  Green Key -sertifikaatti. Kohde on myös-12 x parempi kuin hiilineutraali Lue lisää

Aukioloajat voit tarkistaa: https://harriniva.fi/fi/3-eramaahotellia/torassieppi-eco-reindeer-resort/

Avoinna 2.12.2022 – 26.3.2023

-Kysy mökkimajoitusta:
Sales@harriniva.fi
+358 400 155 110

 

Torassieppi Eco Reindeer Resort
Torassiepintie 212
99300 MUONIO