Lapland Outdoor – urheiluvälineverkkokauppa

Verkkokauppa

Lapland Outdoor – urheiluvälineverkkokauppa

Lapland Outdoor on uudenlainen urheilukauppa ja onnellisten ihmisten liikkeellepanija. Kauttamme voi sekä ostaa omaksi että myös vuokrata välineitä. Me tunnemme välineistön, jotta sinä voit nauttia ulkoilusta täysillä!

Fyysisesti toimistomme sijaitsee Muoniossa, luonnostaan onnellisten ihmisten kunnassa, luonnon keskellä. Tarjoamme palvelumme verkossa ja  henkilökohtaisesti palvellen. Tuotteet toimitamme sinulle suoraan haluamaasi osoitteeseen, ja sen lisäksi tarjoamme henkilökohtaista palvelua puhelimitse ja kasvotusten välineviidakkoon. Tunnemme ulkoiluvälinemaailman pohjoisen ihmisen näkökulmasta. Tiedämme mitä täällä voi tehdä ja millä välineillä sitä voi tehdä.

Teemme omalta osaltamme ostamisesta vastuullisempaa ja pyrimme välttämään turhaa tavaroiden ”eestaas” kuljettamista ja varastointia. Toivomme jokaisen kauttamme ostetun tai vuokratun tavaran päätyvän kovaan käyttöön ja tuovan käyttäjänsä elämään lisää onnellisuutta.

Kaupan taustajoukoissa hääräilee aktiivista ulkoilmaelämää itsekin harrastava yrittäjä, joka haluaa omalla osaamisellaan, yhteistyöverkostollaan ja omilla näkemyksillään tarjota jotain, mitä muualta ei saa.

Lapland Outdoor – urheiluvälineverkkokauppa
99300 Muonio

Kuvagalleria