Lapland Hotels Pallas

laplandhotels.com

Lapland Hotels Pallas

Lapland Hotels Pallas on perinteikäs, 1938 rakennettu tunturihotelli Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa. Hotellista löytyy 63 majoitusvaihtoehtoa.

Hiihtokoulumme on Suomen vanhimpia, erikoistunut Free Ride -hiihtoon. Samassa pihapiirissä hotellin kanssa sijaitsee Metsähallituksen Pallastunturin Luontokeskus.

Lapland Hotels Oy on autenttisia elämyksiä tarjoava perheomisteinen yritys ja Suomen suurin yksityinen hotellitoimija. Ketjuumme kuuluu 18 hotellia ja 9 800 ravintolapaikkaa ympäri Suomea. Portfolioon kuuluu myös viisi hiihtokeskusta ja Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys, Lapland Safaris.

Hotelli ja ravintola ovat avoinna kesä-ja ruskasesongin aina 2.10 saakka.

Ravintola Pallas

Pallaksen intiimi 150-paikkainen hirsiravintola palvelee tunturiin vuodesta toiseen palaavia maukkaalla ja runsaalla aamiaisbuffetilla sekä herkullisella A´la carte listalla. Retkipäivän tai vaelluksen jälkeen tilaa on myös itsensä hemmottelulle. Ruokalistan varmoilla suosikeilla kuten paahdetulla raudulla tai herkullisella poronkäristyksellä on juhlallista kruunata päivä. Hotellissa on viihtyisä baari.

Muut palvelut

  • Hiihtokeskus
  • Hiihtokoulu Pallaksen Pöllöt
  • Välinevuokraus kesällä ja talvella (hiihto, laskettelu, maastopyöräily, vaellus)
  • Sähköautojen latauspiste
  • Ohjelmapalvelut: www.laplandsafaris.com
Lapland Hotels Pallas
Pallastunturintie
99330 PALLASTUNTURI

Kuvagalleria