Taksi Hietala

Taksipalveluja
taxihietala.com

Taksi Hietala

Olemme muoniolainen taksipalveluja ja muita matkailun tukipalveluita tarjoava yritys. Toimimme Tunturi-Lapin alueella. Kauttamme saa kuljetukset paikallisiin kansallispuistoihin niin vaeltaja kuin maastopyöräilijä.

Juna-taksi Kolarin asemalta Muonioon ja takaisin

  • Kolari – Muonion keskusta: 20 € (sis. alv  10 %). Pidätämme oikeuden muutoksiin. Jatkoyhteys muihin kohteisiin lisämaksusta.

Saapuvilla junilla olemme tilauksesta vastassa hyvissä ajoin. Huomaa, että ilman tilausta emme välttämättä ole paikalla tai kyytiimme ei välttämättä mahdu. Myös lähteville junille ajamme vain tilauksesta.

Teethän tilauksen viimeistään edellisenä päivänä klo 18 mennessä, numerosta puh. 040 708 8105,  sähköpostilla north.kth@gmail.com TAI voit varata liput osoitteesta https://www.matkahuolto.fi/matkus…/bussiliput-ja-matkakortit tai Matkahuollon mobiilin kautta https://www.matkahuolto.fi/…/reitit-ja-liput-mobiilisovellus

Mainitse tilauksen yhteydessä matkustuspäivä, junan numero, henkilömäärä, mahdollinen erityisen suuri matkatavaramäärä ja tarve lasten turvaistuimelle sekä muut mahdolliset erityistoivomukset.

Tilausvaiheessa vahvistamme lähtöaja ja -paikan.

Taksi Hietala
Ylimuoniontie 189
99310 Ylimuonio

Kuvagalleria