Hotelli Jeris

harriniva.fi

Hotelli Jeris

Hotelli Jeris on luonnosta nauttivan unelmalomakohde. Vieressä sijaitsevan Jerisjärven kirkkaat vedet, ympäröivä puhdas luonto ja vierestä löytyvä Pallas-Yllästunturin kansallispuisto tarjoaa kaikki mahdollisuudet, joita luonnosta nauttiva tarvitsee. Suoraan pihasta voi ampaista hiihtoladuille, lumikenkäreiteille sekä upeille talviaktiviteeteillemme.

Hotellin läheisyydestä löydät myös kauniit Aurora Domet, jotka antavat sinulle mahdollisuuden ihailla luonnon ihmeitä, kuten Revontulia ja Keskiyön aurinkoa, suoraan omasta sängystäsi. Tarjolla myös mökkimajoitusta.

Uutuutena uniikki luksusmökki Arctic Firefox Lodge. Tässä erikoismajoituksessa on oma sauna panoraamanäkymillä järvelle ja yläkerrassa makuutila, josta esteetön näkymä yli järven ja taivaalle. Mukavasta sängystä voit ihailla tähtitaivasta tai revontulia.

Hotelli Jerikseltä löytyvät myös herkulliset ravintolapalvelut, uniikki Arctic Sauna World neljän elementin saunoineen sekä viihtyisä Pub Piilopaikka. Jeris on täydellinen koko perheen lomakohde luontoa rakastaville. Tutustu monipuolisiin aktiviteetteihimme nettisivuillamme.

Kesän 2021 aktiviteettit löydät viikko-ohjelmastamme.

Hotelli Jeris on avoinna 3.10. saakka, hotellin vastaanotto palvelee klo 8-11.

Arctic Sauna World ja rantaravintola Jierra ovat avoinna joka päivä 3.10.2021 saakka klo 15-23, keittiö on avoinna klo 17-21.

Arctic Sauna World on avoinna 4.10.-28.11 välisenä aikana to-la klo 15-22.

Talvisesonki alkaa 29.11.2021 kestäen keväälle 13.4.2022 asti.

Hotelli Jeris
Jerisjärventie 91
99300 MUONIO