Hotelli Jeris

harriniva.fi

Hotelli Jeris

Hotelli Jeris on luonnosta nauttivan unelmalomakohde. Vieressä sijaitsevan Jerisjärven kirkkaat vedet, ympäröivä puhdas luonto ja vierestä löytyvä Pallas-Yllästunturin kansallispuisto tarjoaa kaikki mahdollisuudet, joita luonnosta nauttiva tarvitsee. Suoraan pihasta voi ampaista hiihtoladuille, lumikenkäreiteille sekä upeille talviaktiviteeteillemme.

Hotellin läheisyydestä löydät myös kauniit Aurora Domet, jotka antavat sinulle mahdollisuuden ihailla luonnon ihmeitä, kuten Revontulia ja Keskiyön aurinkoa, suoraan omasta sängystäsi. Tarjolla myös mökkimajoitusta.

Uutuutena uniikki luksusmökki Arctic Firefox Lodge. Tässä erikoismajoituksessa on oma sauna panoraamanäkymillä järvelle ja yläkerrassa makuutila, josta esteetön näkymä yli järven ja taivaalle. Mukavasta sängystä voit ihailla tähtitaivasta tai revontulia.

Hotelli Jerikseltä löytyvät myös herkulliset ravintolapalvelut, uniikki Arctic Sauna World neljän elementin saunoineen sekä viihtyisä Pub Piilopaikka. Jeris on täydellinen koko perheen lomakohde luontoa rakastaville. Tutustu monipuolisiin aktiviteetteihimme nettisivuillamme.

Kesän 2021 aktiviteettit löydät viikko-ohjelmastamme.

Hotelli avoinna jälleen 24.6.2021, mutta mökkimajoitusta tarjolla joka päivä.

Arctic Sauna World avoinna

  • 2.5-23.6.2021 to-la 16-23.
  • 24.6.-3.10. joka päivä klo 15-23
Hotelli Jeris
Jerisjärventie 91
99300 MUONIO