Jeris Lakeside Resort

harriniva.fi

Jeris Lakeside Resort

Jeris Lakeside Resort on luonnosta nauttivan unelmalomakohde. Vieressä sijaitsevan Jerisjärven kirkkaat vedet, ympäröivä puhdas luonto ja vierestä löytyvä Pallas-Yllästunturin kansallispuisto tarjoaa kaikki mahdollisuudet, joita luonnosta nauttiva tarvitsee. Suoraan pihasta voi ampaista hiihtoladuille, lumikenkäreiteille sekä upeille talviaktiviteeteillemme.

Vietä ainutlaatuinen yö AuroraHutissa. Sänkyä ympäröivät ikkunat tuovat Lappilaisen metsämaiseman ja hyvällä lykyllä myös revontulet suoraan lakanoiden väliin.

Lisätietoa:
-Sänkyä ympäröivä lasitus, joka tarjoaa laajan näkymä ympäröivään metsään ja taivaalle
-Parisänky
-1 ekstravuode lapselle pyynnöstä
-Wi-fi & kaiuttimet
-WC
-Hotellin sauna, wc, ja suihkut 50m päässä

Uutuutena uniikki luksusmökki Arctic Firefox Lodge. Tässä erikoismajoituksessa on oma sauna panoraamanäkymillä järvelle ja yläkerrassa makuutila, josta esteetön näkymä yli järven ja taivaalle. Mukavasta sängystä voit ihailla tähtitaivasta tai revontulia.

Jeris Adventure Resortilta löytyvät myös herkulliset ravintolapalvelut, uniikki Arctic Sauna World neljän elementin saunoineen sekä viihtyisä Pub Piilopaikka. Jeris on täydellinen koko perheen lomakohde luontoa rakastaville. Tutustu monipuolisiin aktiviteetteihimme nettisivuillamme.

Aukioloajat, ruokatarjoilun yms. voit tarkistaa Jeriksen sivuilta:
https://harriniva.fi/fi/3-eramaahotellia/jeris-lakeside-resort/

Avoinna 27.11 – 10.4.2023 ja 12.6 – 24.9.2023

Voit tiedustella yksityissaunan vuokraamista pienryhmille osoitteesta: sales@harriniva.fi.

 

Jeris Lakeside Resort
Jerisjärventie 91
99300 MUONIO