Hotelli Jeris

harriniva.fi

Hotelli Jeris

Hotelli Jeris on luonnosta nauttivan unelmalomakohde. Vieressä sijaitsevan Jerisjärven kirkkaat vedet, ympäröivä puhdas luonto ja vierestä löytyvä Pallas-Yllästunturin kansallispuisto tarjoaa kaikki mahdollisuudet, joita luonnosta nauttiva tarvitsee. Suoraan pihasta voi ampaista hiihtoladuille, lumikenkäreiteille sekä upeille talviaktiviteeteillemme.

Hotellin läheisyydestä löydät myös kauniit Aurora Domet, jotka antavat sinulle mahdollisuuden ihailla luonnon ihmeitä, kuten Revontulia ja Keskiyön aurinkoa, suoraan omasta sängystäsi. Tarjolla myös mökkimajoitusta.

Uutuutena uniikki luksusmökki Arctic Firefox Lodge. Tässä erikoismajoituksessa on oma sauna panoraamanäkymillä järvelle ja yläkerrassa makuutila, josta esteetön näkymä yli järven ja taivaalle. Mukavasta sängystä voit ihailla tähtitaivasta tai revontulia.

Hotelli Jerikseltä löytyvät myös herkulliset ravintolapalvelut, uniikki Arctic Sauna World neljän elementin saunoineen sekä viihtyisä Pub Piilopaikka. Jeris on täydellinen koko perheen lomakohde luontoa rakastaville. Tutustu monipuolisiin aktiviteetteihimme nettisivuillamme.

Hotelli Jeris on avoinna päivittäin 08-22.00 18.4.2022 saakka.
-Lounasbuffet 12-14 välisenä aikana
-Päivällisbuffet 18-21 välisenä aikana

Arctic Sauna World on avoinna päivittäin 15-22 välisenä aikana 1.5.20222 saakka. Varaa liput osoitteesta: https://harriniva.fi/kohteet/arctic-sauna-world/

Voit tiedustella yksityissaunan vuokraamista pienryhmille osoitteesta: sales@harriniva.fi.

Ruokapalvelut: A la cartea tarjolla 17-21 välisenä aikana.

 

Hotelli Jeris
Jerisjärventie 91
99300 MUONIO