Elämysvirta – Flow of Experience

Verkkosivut

Elämysvirta – Flow of Experience

Elämysvirta – Flow of Experience tarjoaa erilaisia kalastus-, retkeily- ja luontomatkoja räätälöitynä tarpeesi mukaan. Kalasta Lapissa joella ja järvellä. Elämysvirran retkien toteuttajina ovat osaavat ja koulutetut oppaat.

Toteutamme opastetut 3–7 päivän lohiretket upeissa Kuusisuvanto Salmon Cottagen maisemissa Muonionjoella. Kohde soveltuu hyvin 1–6 henkilön ryhmälle. Tuote sisältää majoituksen, opastuksen joella ja lohensoutuun tarvittavat välineet.

Vuokraamme myös omatoimikalastajalle Karimellan mökkejä sekä veneitä soutukalastukseen Muonionjoella. Kohde sopii hyvin 1–8 henkilön ryhmälle ja sijaitsee hienolla Muonionjoen rantatörmällä. Hienot heittokalastuskohteet ovat lähellä, alkaen perhokalastus ja uistimen heittopaikosta kotirannalla.

Lisäksi toteutamme 1–4 henkilön ryhmille yhden päivän suurtaimenen ja siian kalastusretkiä Koutuksen erämaajärvelle. Kohde on Euroopan mittakaavassakin ainutlaatuinen suurkalakohde. Kalastus tapahtuu aina teidän yksityiskäytössänne olevalla järvellä.

Toteutamme myös kalastusmatkoja Norjaan, Namsenjoelle sekä jäämerelle.

Kaikki aktiviteetit toteutetaan kesäaikana.

Elämysvirta – Flow of Experience
Karimellanvaarantie 468
95950 Muonio

Kuvagalleria