Äkäskero Sleddogcenter Koirakeskus ja Nature Resort mökit

Äkäskero Nature Resort CabinsÄkäskero Sleddogcenter

Äkäskero Sleddogcenter Koirakeskus ja Nature Resort mökit

Järjestämme koiravaljakkoretkiä Lapin sydämessä, puolen päivän retkistä yhden ja kahden viikon pituisiin safareihin Lapin erämaahan.

Toivotamme tervetulleeksi niin ryhmiä ja kuin yksin matkustavia. Jotta huskysafarimme pysyisivät autenttisina, ryhmämme ovat kooltaan enintään kuusi henkilöä. Jokainen osallistuja ajaa omaa 4–6 koiran valjakkoa, jota johtaa yksi kokenut oppaamme. Lähdemme liikkeelle myös yhden henkilön kanssa eli jos olet yksin matkustava, olet enemmän kuin tervetullut!

Talvikaudella päätuotteena ovat koiravaljakkoretket ja -safarit, mutta tarjoamme myös moottorikelkkaretkiä ja vuokraamme lumikenkiä. Ympäröivän luonnon vaellus- ja hiihtomahdollisuudet ovat runsaat. Alueelta lähtee mm- useita polkuja Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon. Kesällä ja syksyllä alue sopii erinomaisesti patikointiin, melontaan, kalastukseen, fatbike- tai mönkijäseikkailuihin, sienestykseen ja marjastukseen, koirien ulkoiluttamiseen sekä paljon muuhun. Vanhemmat koiramme rakastavat myös halauksia!

Meillä on myös perinteisiä hirsimökkejä vuokrattavana. Mökit sijaitsevat Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa ja ovat vuokrattavissa ympäri vuoden. Kesäisin ja syksyllä myös huskykylän mökit ovat vuokrattavissa.

Löydät meidät ja rakkaat huskymme Äkäskerosta koskemattoman ja luonnonvaraisen arktisen luonnon ympäröimänä.

 

 

Äkäskero Sleddogcenter Koirakeskus ja Nature Resort mökit
Äkäskerontie 480
95970 Äkäslompolo