Kombucha

Tehdään ja maistellaan luonnonyrttikombuchaa!

Tule oppimaan mukavassa porukassa miten valmistat itse herkullista luonnonyrttikombuchaa! Maistelemme 3-4 eri makua luonnonyrteistä valmistamaani kombuchaa ja käymme läpi mitä kombucha on ja miten sitä tehdään vaihe vaiheelta.
Työpaja järjestetään Muoniossa.
Raaka-aineiden osalta saat meiltä maitohorsman kukat yrttihauteeseen, mutta halutessasi voit ottaa mukaasi 6 tl valitsemaasi kuivattua villiyrttiä/teetä. Työpaja sisältää tarvittavan ruokokidesokerin, scobyn ja startterinesteen. Saat mukaasi opit ja valmistamasi kombuchan scobyineen sekä ohjeet kotona tehtävään juoman maustamiseen. Kombuchan valmistuttua n. Kahden vkon päästä, voit jatkaa kombuchan valmistusta oppien mukaan itsenäisesti kotona, loputtomat määrät.
Mitä tarvitset mukaan: puhtaan 2-4 l lasiastia (kantta ei tarvita), puhtaan ohuen keittiöpyyhkeen/luonnonkuituliinan, huivin/päähineen hiuksille ja puhtaan paidan, esiliinan ja sisäkengät. Tekstiilien on oltava puhtaita ja eläinpölyttömiä.
Hinta: 25 €/hlö, 20 €/hlö vähävaraiset
Ilmoittaudu ma 20.2. klo 20 mennessä > > bit.ly/3Yxyyez
Ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää osallistumismaksun maksua etukäteen. Minimiosallistujamäärä on 4 hlöä, maksimimäärä 10 hlöä.
Tervetuloa!
Jenni Sjöman, luonnontuoteneuvoja ja -jalostajaopiskelija, Ammattiopisto Lappia
Työpajan järjestäjä on tuotteistanut menestyksekkäästi luonnonyrttikombuchaa osana luonnontuoteneuvojan ja -jalostajan opintojaan vuonna 2022. Oma luonnonyrttikombuchansa on jokapäiväisessä käytössä immuniteetin tueksi.

Päivämäärä

helmi 23 2023
Vanhentunut!

Aika

17:00 - 18:30

Hinta

25.00€

Lisätietoja

Lue lisää

Sijainti

Lappia
Tapahtumaluokka
Lue lisää
QR-koodi
Share This