Arvaa ensilumen tulopäivä ja voita Riippumattoretki

torstai, loka 01
Kirjoittaja: Nina Vesterinen
Kuvaaja: Discover Muonio

Arvonnan säännöt

Discover Muonio/Muonion Matkailu ry järjestää arvonnan 1.10.-5.10.2020 liittyen Muonion ensilumen tulon päivämäärään.

Ensilumi on satanut sääasemilla (Muonio) virallisesti silloin, kun lumensyvyysmittari näyttää aamulla klo 8 (kesäaikana klo 9) syksyllä ensimmäisen kerran lumen syvyydeksi vähintään 1 cm.

Arvontaan osallistutaan tykkäämällä Discover Muonio Facebook tai Discover Muonio Instagram -tilien arvontajulkaisusta sekä kirjoittamalla ensilumen tulon päivämäärän arvontaan liittyvän julkaisun kommenttikenttään ja kertomalla kenen kanssa haluaa kokea elämyksen Muoniossa.

Arvonnan voittaa hän, joka on arvannut oikean ensilumen päivän. Jos oikeita vastauksia on useita, arvotaan voittaja näiden joukosta. Jos oikeita päiviä arvanneita ei ole yhtään, arvotaan voittaja niiden joukosta, jotka ovat lähimpänä kyseistä ensilumen päivää. Arvonta suoritetaan viikon sisään siitä, kun ensilumi on satanut Muonioon.

Arvontaan osallistumalla annat luvan julkaista nimesi Discover Muonion some-kanavissa Discover Muonio Facebook tai Discover Muonio Instagram, jos voitat arvonnan. Voittajalle ilmoitetaan palkinnosta myös yksityisviestillä.

Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä arvontaa eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Muonion Matkailu ry vastaa palkinnon arpajaisverosta.

Palkinto

Riippumattoretki luontoon kahdelle hengelle, Villa Rauha, Muonio
Relaxingonhammock VillaRauha DiscoverMuonio photoby Marinella Himari

Riippumattoilua Villa Rauhan retkellä. 

Retken kohde valitaan yhdessä palkinnon voittajan kanssa ja voidaan toteuttaa mihin vuodenaikaan tahansa.

Retki on 3–5 -tunnin mittainen ja sisältää opastuksen, riippumaton sekä pienen evään retken aikana sekä lisäksi vuodenajan mukaan mahdolliset peitteet.

Retken tarkoituksena on löytää mukava rauhallinen paikka, johon tehdään riippumattoleiri ja pysähdytään nauttimaan luonnosta mukavasti riippumaton sylissä hiljaa keinuen. Opetellaan olemaan paikoillaan, kuunnellaan ympäröivää luontoa ja katsellaan upeita maisemia. Ja jos oikein hyvin käy, nukahdetaan virkistävät päiväunet ulkoilmassa.

Voittaja saa ennen retkeä ohjeet omasta tarvittavasta varustuksestaan.

Palkintoon eivät sisälly matkat Muonioon tai majoitus Muoniossa.

Palkinto on lunastettava 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja arvonnasta: Nina Vesterinen muonio@discovermuonio.fi